Pages Navigation Menu

Impact The Life Of Women For God's Glory!

Lotët e gëzimit


 

Kam lindur në një fshat të Korçës në një familje me traditë myslimane. Babai më vdiq pa mbushur ende 4 vjeç. Për shkak se u rrita pa baba, edhe kur u martova,e ndieja një lloj boshllëku në shpirt për shkak të mungesës së tij. Pas fëmijës së dytë bëra një abort. Ishte diçka krejt e zakonshme për kohën dhe madje bëhej në spital. Fëmija ishte dymuajsh dhe për shkak të ngushticës financiare e menduam si rrugëzgjidhje. Menjëherë pas abortit kalova një
gjendje depresive..Isha shumë e dobët fizikisht, e pafuqishme, çdo gjë më dukej pa kuptim dhe e errët, ndieja një zbrazëti në shpirt .Ndihesha e zhvlerësuar, e dobët, e paditur. Edhe pse kisha dy fëmijë si engjëj, isha e rrethuar nga njerëz të mirë, kisha dashurinë e bashkëshortit tim, nuk ishin të rralla rastet që doja të  zhdukesha nga kjo botë. Nuk dija me kë të flisja për gjërat që po ndodhnin brenda meje….

Për ta lexuar të plotë këtë material ju duhet të bleni revistën Ilira:   Contact

Online  PDF  bleje këtu :


  • Facebook
  • MySpace
  • Twitter
  • LinkedIn