Pages Navigation Menu

Impact The Life Of Women For God's Glory!

Mirëmbajtja e flokëve të lyerTë  gjithë do të dëshironim flokë të bukur dhe të shëndetshëm, por, që flokët të jenë në një gjendje të tillë  (pavarësisht nëse kemi trashëguar flokë Të tillë ose jo), një rol të veçantë luan edhe mënyra se si kujdesemi   për ta. 

Flokët e lyer

Flokët e lyer janë grupi i flokëve  që  kërkon më shumë kujdes. Mbas lyerjes, flokët nuk janë asnjëherë në gjendjen e mëparshme, pavarësisht nga kujdesi që tregon tekniku i bojës (parukieri/ja):  Flokët ashpërsohen dhe në rastet kur nuk lyhen nga një profesionist, mund të pësojnë dëme të mëdha e të pandreq­ Shme. Pra, është mirë që flokët të lyhen tek profesionisti, parukieri, por, nëse kjo nuk është e mundur, atëherë do t’ju japim disa këshilla se çfarë mund të bëni që t’i afroheni lyerjes profesionale.

 

  •            Lyerja e flokëve në kushtet e shtë­Pisë:      . . .

 

Blerina Aliaj

Blerina jeton në greqi me bashkëshortin dhe djalin e tyre, Jonathan. Ajo ka studiuar për parukeri, estektikëdhe teknikë thonjsh. Ajo punon në njësallon bukurie dhe ka një përvojë të gjatënë fushën e parukerisë. Është specialiste për bojërat dhe lyerjen e flokëve. Asaj I pëlqen shumë leximi, psikologjia dhe udhëtimet.

 

Për ta lexuar të plotë këtë material ju duhet të bleni revistën Ilira:   Contact

Online  PDF  bleje këtu :


  • Facebook
  • MySpace
  • Twitter
  • LinkedIn