Pages Navigation Menu

Impact The Life Of Women For God's Glory!

Lotët e gëzimit

  Kam lindur në një fshat të Korçës në një familje me traditë myslimane. Babai më vdiq pa mbushur ende 4 vjeç. Për shkak se u rrita...

Read More

Kur të gjithë më kishin braktisur!

  Unë jam Vlora nga Suhareka. Jetoj në Prishtinë. Vij nga një familje me traditë islamike. Asnjëherë si familje nuk kemi menduar se...

Read More

Rrëfim dashurie

  Ishte një ditë e nxehtë korriku kur po bisedoja me një mikun tim nën hijen e verandës duke pirë një kafe. Isha pjesë e një stafi që...

Read More

Mirëmbajtja e flokëve të lyer

Të  gjithë do të dëshironim flokë të bukur dhe të shëndetshëm, por, që flokët të jenë në një gjendje të tillë  (pavarësisht nëse kemi...

Read More

Çfarë duan femrat

  Më pëlqen shumë një shprehje që thotë se ka çaste në jetë që njeriu nuk njeh as vetveten, e jo më tjetrin. Shpesh kjo gjë më...

Read More